Megrendelések kiszállítása

A webáruházban található termékek mindegyike raktárunkban van, így a megrendelés beérkezését követően a termékeket szállításhoz előkészítjük.

Általános csomagfeladási határidő:

 • utánvételes vásárlás esetén a megrendelés leadásától számított 1-2 munkanap.
 • banki átutalás illetve bankszámlára történő befizetés esetén a pénz beérkezését követő 1-2 munkanap.

Szállítás módja és szállítási idő:

 • FOXPOST csomagautomatában történő átvétel:
  Szállítási idő: Csomagfeladástól számított 1-2 munkanap.
  Amennyiben a FOXPOST csomagautomata szállítási módot választotta, abban az esetben a FOXPOST rendszerétől SMS értesítést fog kapni, benne az automata egyedi nyitó kódjával.
 • Pick Pack Ponton történő átvétel:
  Szállítási idő: Budapesten a feladástól számított 1-3 munkanap, vidéken a feladástól számított 2-4 munkanap.
  Amennyiben a Pick Pack Pontra történő szállítás lehetőségét választotta, a csomagját az értesítést követően tudja a kiválasztott Pick Pack Ponton átvenni.
 • GLS futárszolgálattal történő kiszállítás:
  Szállítási idő: 1-3 munkanap.
  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén, további kétszeri kézbesítést kísérel meg.
 • MPL:
  Szállítási idő: 1-3 munkanap
  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A sikertelen kézbesítés esetén, további egyszeri kézbesítési kísérlet történik még.
 • Személyes átvétel:
  Személyes átvételre kecskeméti üzletünkben van lehetőség, a Dózsa György út 20. alatt.
 • Szállíáts külföldre:
  Magyar Postával szállítunk külföldre is, ajánlott elsőbbségi levélként, legfeljebb 2 kg tömegig. A szállítási határidő országonként változik, de általában 3-10 munkanap.

Szállítás díja:

 • FOXPOST csomagautomata esetén:
  990.- Ft

 • Pick Pack Pont esetén:
  1500.- Ft

 • GLS futárszolgálat esetén:
  1.500.- Ft

 • GLS futárszolgálat utánvéttel:
  2.000.- Ft

 • GLS csomagcsere:
  3.000.- Ft

 • MPL futárszolgálat esetén:
  1.500.- Ft-tól

 • MPL utánvéttel:
  2.000.- Ft-tól

 • A megrendelés személyes átvétele:
  Ingyenes

 • Magyar Posta levélküldemény:
  Csak külföldre


A szállítás díját a rendszer automatikusan hozzáadja megrendelés értékéhez.

A szállításról bővebben:

FOXPOST

FOXPOST

Mit tud pontosan?
A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1-2 munkanap alatt kiszállítják az automatába, így akár 1 munkanap alatt átveheted a rendelésed!
Kövesd nyomon csomagod útját!
Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Ingyenes visszaküldés!
Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod az automatákat?
Országosan már több mint 160 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.
Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!
FOXPOST csomagautomaták listája » https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Bővebb információ: www.foxpost.hu

 

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon, a napi teendőihez igazodva, akár 7+7 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját. Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő Pick Pack Pontot:

- Országos Pick Pack Pont-hálózat. Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: www.pickpackpont.hu/atveteli-pont
- Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
- Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
- Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz - a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk
- Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
- E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
- A csomag az értesítést követő 7+7 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton

Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?
- Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
- Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
- A futárral történő kézbesítés túl költséges
- Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
A csomag útja nyomon követhető, a webáruháztól kapott csomagazonosító kód megadásával, a Pick Pack Pont weboldalán található csomagkeresőben

Csomagátvétel
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. Az átvételkor a személyazonosság igazolása szükséges. A csomagod átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

Bővebb információ: www.pickpackpont.hu

 

GLS

GLS

Gyorsan és megbízhatóan - ahogy Ön is meg szeretné kapni a csomagokat - és pontosan úgy, ahogy a GLS kézbesíteni szeretné a csomagokat a feladók nevében. Ideális esetben a csomagot személyesen Önnek kézbesítik, és aláírásával - vagy az Ön nevében az egyik családtagja - igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot.

A GLS széles körű kézbesítési lehetőségeket kínál még mielőtt a csomag a kézbesítő autóba kerül.

A GLS e-mail üzenetben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendeléséről. A GLS a kiszállítás napján újabb értesítőt küld, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Így az átvevő felkészülhet a csomag fogadására.

Ha senki sincs otthon, a GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni. Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.
Az első sikertelen kézbesítés után elektronikus értesítést is kap a címzett és interneten rendelkezhet a csomag további sorsáról. Kiválaszthatja a legjobb megoldást, hogy a második kézbesítésnél már megkapja a csomagot.

A kézbesítési lehetőségek áttekintése:

 • Kézbesítés egy másik napon: Kiválaszthat egy másik dátumot az első kézbesítést követő 4 napon belül. Csak kattintson az "Új szállítási dátum" lehetőségre és erősítse meg. A GLS az új napon fogja kiszállítani a csomagot.
 • Kézbesítés egy új címre: Módosíthatja a megrendelésnél megadott eredeti címet. Ez lehet például a munkahelye vagy a szomszédjának, családtagjának a címe, aki napközben is otthon van. Válassza ki az "Új szállítási cím" opciót, és adja meg az új címet és erősítse meg. A GLS átirányítja a csomagot.
 • Kézbesítés akár az esti órákban: A csomagszállítást munkaidő után is kérheti. A GLS Hungary a depóvárosokban 17.00 és 20.00 óra között kézbesíti a csomagokat. Ez egy kényelmes megoldás azoknak, akik napközben nem tartózkodnak otthon. Csak válassza ki a "Szállítás munkaidő után" lehetőséget és erősítse meg. A GLS akkor szállítja ki a csomagját, amikor otthon tartózkodik - 17.00 és 20.00 óra között.
 • Személyes átvétel GLS CsomagPontban: Válassza ki az Önhöz legközelebb eső GLS CsomagPontot és kérje a szállítást egyenesen oda. A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül bármikor átvehető a küldemény. A GLS CsomagPontok hosszú nyitva tartási időben fogadják az ügyfeleket, így a legkedvezőbb időpontban veheti át a csomagot. Válassza ki a "Kiszállítás GLS CsomagPontba" opciót és adja meg a kiválasztott címet és az átvevő nevét. Szükség esetén több, akár 4 nevet is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt. A GLS közvetlenül a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítja a csomagot. GLS CsomagPontban történő átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel szükséges igazolnia a személyazonosságát.
  GLS CsomagPont kereső
 • Személyes átvétel GLS Automatából: A GLS Automatában elhelyezett csomagja kényelmesen átvehető a nap 24 órájában. Amint csomagját kézbesítették a GLS Automatába, e-mailben vagy SMS-ben megkapja a csomagszámot és a rekesz nyitásához szükséges hozzáférési kódot. A  GLS Automaták frekventált, könnyen megközelíthető helyeken találhatóak, mint például nagy bevásárlóközpontokban, vagy fő buszpályaudvarokon. Csak válassza ki a kézbesítési opciók közül a „Személyes átvétel GLS Automatából” és engedélyezze azt. A GLS elhelyezi az Ön által kiválasztott GLS Automatába a csomagot, melynek átvételére 5 munkanapon áll rendelkezésére. Ez a kézbesítési opció utánvétes csomagok esetében is igénybe vehető.
 • Személyes átvétel GLS depóban: Választhatja a csomagkézbesítést egy GLS depóban is. A csomag a depóban marad, ahol 4 napon belül átvehető. Ezt követően visszaszállítjuk a feladónak. Egyszerűen kattintson a "Átvétel a depóban" opcióra, és a GLS a betárolja a depóban a küldeményt.
 • Átvétel visszautasítása: Ön online visszautasíthatja a küldemény átvételét. Például akkor, ha nem rendelte meg az árut vagy eláll a vásárlási szándékától. Válassza ki a "Csomag visszautasítása" gombra, és a GLS visszaszállítja azt a feladónak.

Tovabbi informacio: gls-group.eu

 

MPLHa csomagjának feladásával kapcsolatban nincsenek speciális igényei, akkor a kedvező árú, MPL Postacsomag szolgáltatásunkat ajánljuk. A belföldre feladott, 20 kg-ot nem meghaladó csomag, 85%-ban a feladást követő második, illetve 95%-ban a harmadik munkanapon belül érkezik meg címzettjéhez.
A küldemények kézbesítését kétszer kísérelik meg, sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetés történik.

A szállíátsi költség számítása súly alapján történik, az alábbi táblázat szerint:

0-2 kg
2-5 kg
5-10 kg
10-20 kg
20-30 kg
30-40 kg
1500.- Ft
1700.- Ft
1800.- Ft
2500.- Ft
4700.- Ft
6800.- Ft

Utánvét kezelési költség felára: 500.- Ft

Bővebb információ: www.posta.hu

 

Személyes átvétel

Kecskemét
A megrendelt terméket/termékeket lehetőség van üzletünkben személyesen is átvenni. Üzletünk az alábbi helyen található:
6000 Kecskemét, Dózsa György út 20. - bejárat az Ipoly utca felől.

CKF üzlet